top of page

ETSPECIES
Min kreative "Playground" der alt kan testes!

 

Hvorfor startet jeg med ETspecies prosjektet?

Under Covid ble jeg som mange andre permittert og etter 6 mnd. ble selskapet jeg jobbet i nødt til å tilpasse seg situasjonen og måtte la folk gå. Ettersom jeg alltid har ville lært meg 3D design så jeg en gylden mulighet da. Jeg ville også gjøre noe som få eller ingen hadde gjort før. Jeg ble inspirert av en bok jeg leste og bestemt meg for å utvikle karakterer innenfor grenselandet mellom fantasi og virkelighet. Jeg fikk kjapt stor oppmerksomhet for mitt arbeid.

Hva er ideen til prosjektet?

Et konsept basert på realistiske illustrasjoner og 3D design av karakterer/raser og innenfor den moderne mytelogien om utenomjordisk besøk. Konseptet basere seg på at disse karakterene kan ha rot i virkeligheten og ikke kun fantasi. Jeg tok fra reell research gjennom min fasinasjon for utenjordisk liv. Jeg intervjuet folk, leste bøker, så dokumentarfilmer og studerte vitneutsagn. Etter hvert ble metafysikk og forståelses for hvordan spiritualitet spiller inn viktige aspekter å sette seg inn i for å snakke et språk som appellerte til målgruppen. Vedlagt bildene ville jeg legge ved den informasjon jeg følte var relatert til hver rase slik at folk kunne danne seg et helhetlig bilde.

Hvordan inneholder prosjektet?

Jeg har laget min egen «playground» der jeg kan eksperimentere med konseptmetodikk, UX/CX, Branding og SOME/Marketing strategi. Jeg har rundt 45K Instagram-følgere og det er stor aktivitet rundt kommentarfeltene. Jeg ønsker å ta folk fra Instagram inn på min webside (www.etspecies.com) der jeg selger boken Off-World influencers på print on demand (Lulu.com), et ferdig kurs på (Udemy.com), en print on demand T-shirt store (Printful) samt høyoppløslige versjoner av mine design

Hva vil jeg lære og oppnå?

Jeg ønsker å lage en velfungerende 360 markeds-loop som vil leve for seg selv og kunne skape noe passiv inntekt. Viktigst er at jeg ønsker å lære om samhandlinger mellom diverse plattformer og hva som fungere best for å skaffe leads som igjen generer inntekter. Gjennom produktene mine ser jeg potensialet til å skape ambassadører som igjen vil anbefale min Instagram til andre. Jeg ønsker å utforske hvordan kan man utnytter et digitalt bibliotek av populær egenprodusert grafisk kunst. Det er også svært interessant hvordan folk fra hele verden med forskjellig kulturbakgrunn kommunisere og interagerer med hverandre.

Hvorfor har jeg utviklet dette?

Jeg ønsker å etterlate meg et fottrykk av noe som ikke er gjort før. Flere omtaler nå boken min Off-World Influencers som banebrytende og som noe helt unikt.  Men mest av alt vil jeg lære av dette prosjektet og bruke det til å teste mine ideer og mitt design, både inne UX, CX og intuitive tolkninger. Her kan jeg utforske og teste alle mine ideer med en stor brukerbase!

Hvorfor dette temaet?

Jeg har alltid vært interessert i Science fiction og fasinert av det paranormale. Det å sette søkelys på et tema som jeg finner underholdende og fasinerende ville gjøre prosjektet lettere å fokusere på.

Ja, jeg vet det er litt sært, men jeg stolt av å tørre å gå utenfor boksen. :)

bottom of page